Nikra Bygg AB

Golvläggning

KLINKER & PARKETT

GOLVLÄGGNING

Ett snyggt golv lyfter hela rummet och vi har god erfarenhet av alla typer av golvläggning. Vi vet hur man gör det på bästa sätt och tar alltid hänsyn till detaljerna som gör det lilla extra.

Kontakta oss

Vi kan golvläggning

Att utföra en golvläggning ger ett nytt
helhetslyft till hela lägenheten eller huset.

Det är ett ganska enkelt sätt att fräscha upp och förnya rummen på. Givetvis finns det en uppsjö olika materialval och lösningar när det kommer till golv. Parkett -eller laminatgolv tillhör vanligheterna. Parkett är gjort av naturligt, ädelt träslag och är mycket tåligt. Fördelen är att allt slitage och repor kan slipas bort. Välj bland många vackra träsorter och olika färgnyanser. Parkettgolven tål snabba förändringar i fuktförhållanden men kräver ett regelbundet underhåll. Prisbilden för parkettgolv är något högre än andra golvtyper men är en bra investering då det håller länge för vardagens utmaningar.

Laminatgolv består av olika skikt som sitter ovanpå varandra. Laminatgolv är ganska känsligt mot fukt. Laminatgolv finns i många olika utseenden och färger och gemensamt för laminatgolv är att de är stabila och viker inte ner sig av att man belastar för tungt ovanpå golvet.

GOLVLÄGGNING -
KAKEL & KLINKER

Vi utför golvläggning av kakel och klinker i både kök och badrum, men även i hall, tvättstuga och övriga rum. Det behöver inte vara särskilt svårt att sätta kakel eller klinker men med en professionell hantverkare som har rätt verktyg och kunskap blir resultatet oftast bättre. Vi har lagt flertalet klinkergolv och kaklat ännu fler väggar. Det är ett arbete som vi tycker är riktigt kul och slutresultatet blir alltid i toppklass!

Med ett stort urval av kakel och klinker blir möjligheterna många vid golvläggning för att skapa den design och lösning man vill ha. De olika plattorna har olika karaktär. De keramiska plattorna har en mer styv karaktär. Då är det nödvändigt att underlaget är fast och stabilt för att uppnå ett bra resultat. I badrum förser man väggar och golv med tätskikt (VT) och i kök krävs vattenavvisande skikt (VA). Innan plattorna sätts ska underlaget vara torrt och rengjorda från lösa partiklar.

KONTAKTA OSS FÖR OFFERT

ELLER RING OSS
Vi använder cookies för att ge våra användare en bättre upplevelse på vår hemsida
Acceptera
Integritetspolicy