Nikra Bygg AB

Snickeri
och BYGG

Experter på

snickeri OCH bygg

Kontakta oss

Nikra snickeri och Bygg

Med över 10 års erfarenhet inom snickeribranschen utför Nikra Bygg – renovering,
ombyggnad, tillbyggnad, Snickeri och Bygg eller bygger nytt utifrån dina önskemål och behov. Vi finns redo här för dig att utföra både mindre och större byggprojekt i Stockholm med Haninge som utgångsläge.

För Nikra Bygg är nöjda kunder och kvalitet men även kostnadsmedvetenhet
högsta prioritet. Här får du en hantverkare med känsla för såväl modern design som
tidstypiska detaljer som kommer med idéer och förslag
utifrån dina önskningar.

 

Söker du efter en snickare i Stockholm som kan allt från renovering till finsnickeri?

Då har du hittat rätt! Genom vår långa erfarenhet av snickeri och inredning har vi möjlighet att ta oss an alla uppdrag oavsett storlek. Få moderna människor har idag den tid som behövs för att själva ta sig an några större hemmaprojekt på fritiden. I ärlighetens namn har ännu färre den rätta kompetensen för mer avancerade arbeten. För den som önskar att arbetet inte bara ska bli gjort utan också vill ha hög kvalitet på projektet är därför vi som snickare i Stockholm med utgångsläge i Haninge det rätta valet för dig.

Vad önskar du hjälp med?

Alla är olika och alla har sina egna tankar om vad som passar bra i hemmet. Många som köpt äldre bostäder i Stockholm kan efter ett tag märka att väsentligheter som kök och badrum inte riktigt fungerar som tänkt. Där kan en snickare vara till hjälp redan då planeringen startar. Ett projekt som inte är ovanligt är att rum behöver delas av. När antalet familjemedlemmar ökar behöver alla sin egen vrå. Däremot behöver inte alla en egen balsal. Då kan våra snickare finna lösningar som gör alla nöjda. Ofta kan du som husägare vara lite oense med tidigare ägare av fastigheten om vad som är vackert och vad som är nödvändigt. Allt ifrån tillbyggnader, altaner och attefallshus kan man ha olika åsikter om. Att konsultera med oss som snickare kan bli starten för ett vackrare och mer ändamålsenligt boende i Stockholm för dig och de du delar bostad med.

Hitta rätt bland snickare i Stockholm

Önskningarna är många men lösningarna är lika många de. Med oss som snickare kan du starta ditt sedan länge önskade projekt och få ett bättre boende i Stockholm. En renovering höjer dessutom din fastighets värde. Vi är en stabil firma med lång erfarenhet och rätt kompetens. Vi har både de rätta förutsättningarna och den rätta viljan. Önskar du bygga om ditt kök eller behövs det en ny trappa? Inga problem, det ordnar vi. Behöver du förrådsutrymme och funderar på tillbyggnad eller en fristående redskapsbod? Samma sak där, vi kan hjälpa dig med våra duktiga snickare på i Stockholm med Haninge som utgångsläge. Det finns inga projekt som är för små eller för stora för oss att ta oss an och för de flesta kan du även göra ROT-avdrag på. Ta kontakt med oss redan idag och börja dialogen kring ditt drömprojekt!

KONTAKTA OSS FÖR OFFERT

ELLER RING OSS
Vi använder cookies för att ge våra användare en bättre upplevelse på vår hemsida
Acceptera
Integritetspolicy